Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (A.N.R.P.) a luat decizia ca, începând cu data de 02.03.2020, activitatea de relații cu publicul să se facă doar prin telefon sau corespondență poștală. Instituția precizează într-un comunicat că a luat această măsură pentru a preveni eventuala răspândire a infecțiilor de natură virală, dat fiind numărul mare de petenți care se deplasează din întreaga țară la sediul instituției pentru a solicita informații sau a depune documente.


În sprijinul persoanelor care au nevoie de informații, A.N.R.P. își va modifica programul de audiențe telefonice, va desemna în mod suplimentar persoane calificate și va aloca mai mult timp pentru această activitate, dă asigurări Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

Programul de lucru cu publicul

Astfel, de luni până joi, informațiile vor fi oferite telefonic pe toată durata programului de lucru, respectiv de la ora 09:00 la ora 17:00 (nu doar de la ora 12:00 la ora 16:00, ca în prezent).

Integral pe Digi24