Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul a aprobat un Memorandum privind organizarea, în parteneriat cu Crucea Roşie, unei campanii de informare publică privind coronavirusul.

"În momentul de faţă noi desfăşurăm o campanie de conştientizare şi informare a populaţiei asupra importanţei prevenţiei răspândirii pe teritoriul României a noului coronavirus, COVID-19. Guvernul va realiza, în parteneriat cu organizaţia Crucea Roşie Română, o campanie de informare publică dedicată prevenirii pe teritoriul României a noului virus. Astăzi am adoptat un memorandum care stabileşte cadrul general pentru desfăşurarea acestei campanii de informare publică. Ea va fi organizată şi desfăşurată cu sprijinul Crucii Roşii, aşa cum am spus, organizaţie care se bucură de o largă credibilitate în rândul populaţiei", a declarat secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, joi, la finalul şedinţei de Guvern.

Integral pe Agerpres