Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PLUS și cei ai USR, în frunte cu Dacian Cioloș și Dan Barna au avut o discuție după anunțul făcut de Ludovic Orban privind susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Surse din Alianță au declarat pentru Digi24.ro că celor din PLUS nu le-a picat deloc bine anunțul, din moment ce așteptau o decizie în interiorul Alianței USR-PLUS pentru desemnarea candidatului.

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, este pus acum în fața faptului împlinit. Nicușor Dan obține sprijinul PNL, iar USR este obligat să meargă pe mâna fostului președinte al partidului. Pentru USR, decizia liberalilor de a-l susține pe Nicușor Dan deschide ușa unor negocieri cu PNL pentru primăriile de sector.

Surse din USR susțin că Vlad Voiculescu ar trebui să se retragă și încearcă să îl convingă pe acesta să nu candideze: „Îi e greu să accepte că a ieșit din joc”. Candidatul PLUS la Primăria Generală, Vlad Voiculescu, a declarat pentru G4Media.ro că nu știa nimic despre faptul că Nicușor Dan a bătut palma cu PNL pentru a fi susținut în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, subliniind că, dacă Dan a refuzat protocolul de a merge în tandem din cauza negocierilor cu PNL, acest lucru ar fi „o mare dezamăgire”.

Integral pe Digi24