Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oficialii lui Rangers i-au făcut o promisiune bombă lui Ianis Hagi! Tânărul se pare că trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa, iar soarele nu-și mai face alt drum decât în calea sa. Reușite peste reușite pentru fiul lui Regelui fotbalului românesc! Ce-l așteaptă de data asta?

Oficialii clubului Glasgow Rangers i-au făcut o propunere de nerefuzat lui Iahis Hagi. Deși abia la început de carieră, tânărul sportiv a avut deja reușite în lanț care l-au propulsat pur și simplu. Evoluțiile bune din ultima perioadă i-au adus promisiunea fiului lui Gică Hagi că Rangers va activa clauza de cumpărare definitivă de la Genk, cu toate că jucătorul a ajuns în Scoția de mai puțin de o lună. Tânărul fotbalist a aflat vestea uriașă în momentul în care a vrut să își închirieze un aprtament, arată Digi Sport, citat de ziare.com. Fotbalistul român a vrut să își închirieze imobilul preț de trei luni, dar oficialii lui Rangers i-au sugerat să renunțe și să își caute ceva pe termen lung, pentru că îl vor cumpăra.

Integral pe Playtech Impact