Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acțiune anticorupție de amploare în județul Caraș Severin. Sub coordonarea unui procuror DIICOT se ridică documente și înscrisuri, de la aproape toate instituțiile publice din județ. Surse apropiate acțiunii au confirmat pentru Evz.ro că e vizat inclusiv Ministerul Afacerilor Interne.

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție au descins, joi, la aproape toate instituțiile publice din județul Caraș Severin. Sarmizia Fetcu, purtătoarea de cuvânt a DGA, a confirmat, pentru Evz.ro acțiunea și faptul că ”se ridică documente și înscrisuri, sub coordonarea unui procuror DIICOT”.

Acțiunea are loc într-un dosar în care se investiughează fapte de corupție. Sursele EVz.ro arată că sunt foarte multe instituții publice vizate de anchetă, inclusiv unele care țin de MAI. Așa cum au arătat sursele noastre, anchetatorii DGA au mers, azi inclusiv la sediul din București al Ministerului Afacerilor Interne, pentru a ridica documente.

Integral pe Evenimentul Zilei