Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democratul care se pregătește să primească șefia Senatului, e vorba de Șerban Nicolae, a avut, miercuri seară, un derapaj grav, comentând principalul eveniment politic al săptămânii.

Astfel, referindu-se la desemnarea noului premier de către președintele Klaus Iohannis, Șerban Nicolae l-a comparat pe Florin Cîțu cu coronavirusul. Un gest cu atât mai respingător cu cât este vorba de o epidemie cu multiple implicații pe plan mondial. Una dintre problemele ridicate de autoritățile de profil, nu doar din România, ci și din străinătate, este tocmai aceea de a evita transformarea coronavirusului în instrument de manipulare și escaladare a panicii.

Dar ce a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3? „Iohannis a desemnat un candidat care a picat de două ori în comisiile de specialitate. A propus un om care prin declarațiile sale a determinat un haos economic și financiar mai eficient decât coronavirusul. Este evident că dorința lui Iohannis este de a se ajunge la anticipate. Anticipatele înseamnă un parlament dizolvat cu un guvern demis. O să ne salveze virusul în aceste condiții”.

Integral pe Universul