Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prima persoană din România care a fost diagnosticată cu coronavirus a fost transportată joi dimineaţă, în jurul orei 3:00, la insititutul Matei Balş din Bucureşti cu „izoleta“, o autospecială aflată în dotarea Direcţiei pentru Situaţii de Urgenţă. Zona în care se află locuinţa tânărului a fost împânzită azi-noapte de jandarmi şi poliţişti cu măşti pe feţe. Aceştia au pus o bandă pentru a asigura o zonă de protecţie în jurul locuinţei, pentru ca jurnaliştii să nu se apropie. De asemenea, personalul medical a intrat în curţile locuinţelor învecinate pentru a lua probe de la localnici.


„Izoleta“ a plecat de la Craiova şi a ajuns la Prigoria în jurul orei 2,30. Autospeciala a intrat în curtea locuinţei în care se afla tânărul cu coronavirus, care a fost preluat şi transportat la Institutul Naţional „Matei Balş“ din Bucureşti. „Izoleta“ a plecat către Bucureşti la ora 3,00 dimineaţa.

Integral pe Adevărul