Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele USR Dan Barna salută decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan în lupta pentru Primăria Capitalei.

”O veste bună - PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, a scris Dan Barna, pe Facebook.


Ludovic Orban a explicat, joi, că PNL face un sacrificiu și trece pentru dorința de a avea candidat propriu la Primăria Capitalei, însă are încredere că Nicușor Dan va toate datele necesare ca să asigure „o guvernare locală performantă”.

„Nu am avut nicio negociere de natură politică cu Nicușor Dan. Singurele discuții sunt cele legate de problemele Bucureștiului și de soluțiile sale pentru rezolvarea acestor probleme. PNL face un sacrificiu că renunță la voința de a avea un candidat propriu și ia decizia de a susține un candidat care nu este membru al PNL”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută joi la sediul partidului.