Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri, în jurul orei prânzului, după ce s-a anunțat golirea rafturilor mai multor magazine din București și Constanța, încă de marți seara, cartierul Drumul Taberei, din Capitală, era la fel de liniștit ca în orice altă zi obișnuită. Oameni fără măști „antigripale”, mulți copii în cărucior, la plimbare, puțină lume în magazine sau în piețele agroalimentare. Iar marfa era din belșug.
Doar subiectele de discuție erau diferite de cele din zilele obișnuite, ceea ce făcea mai facilă conversația între persoane care nu interacționaseră niciodată. Motivele de îngrijorare se dezbăteau la fiecare pas, printre tarabe, printre rafturi sau la coada la casele de marcat.

Marți seara, deja au început să apară pe străzile din București și în hypermarketuri oameni agitați, gonind după aprovizionare, ca pentru o calamitate anunțată. Paginile de Facebook s-au umplut cu fotografii din magazine, cu puzderie de lume, cu rafturi goale.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.