Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ion Ştefan, Ministrul interimar al Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, a susţinut, marţi, la Alba Iulia, că mulţi dintre parlamentarii social-democraţi ar avea „un interes personal" să se opună alegerilor anticipate deoarece nu se vor mai regăsi pe viitoarele liste şi, fiind un mandat întrerupt, nu vor mai beneficia de pensii speciale.

„Acum, faptul că parlamentarii PSD se opun acestei proceduri: aş vrea să luaţi în seamă că au şi un interes personal. Faptul că mandatul este întrerupt, ei nu o să mai beneficieze de pensii suplimentare. Şi ăsta este un motiv, poate, în prima fază, o să vi se pară pueril, dar să ştiţi că nu e deloc. L-au luat în seamă, l-au analizat şi pentru aşa ceva se luptă”, a declarat presei Ion Ştefan, care a adăugat că mulţi dintre parlamentari nu o să se mai regăsească pe următoarele liste, potrivit agerpres.ro. Întrebat dacă acesta este, în opinia sa, motivul principal, ministrul PNL a răspuns că pentru unii dintre parlamentarii PSD acesta este.

Integral pe Capital