Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorii PSD au amânat votul privind alegerea preşedintelui Senatului, după un scandal legat de șefia acestei Camere. Surse din partid au declarat că președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu a fost de acord cu candidatura lui Șerban Nicolae.

Deşi alegerea preşedintelui Senatului figura pe ordinea de zi de astăzi, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Deși unii social-democraţi spun că nu s-a mai ales preşedintele din cauză că Şerban Nicolae trebuie sa aștepte și un vot în Comitetul Executiv al partidului, surse politice au spus că e scandal în PSD pe numirea acestuia la șefia Senatului.

Mai mult, președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, nu ar fi de acord ca Şerban Nicolae să fie preşedintele Senatului. Și Titus Corlăţean s-ar fi supărat că nu a fost propus pentru ocuparea acestei funcții.

Integral pe Jurnalul Național