Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul interimar, Raluca Turcan, a declarat că ea niciodată nu a vizat funcţia de premier, adăugând că, totodată, în PNL există o decizie a forurilor de conducere prin care preşedintele partidului este cel susţinut pentru a fi numit şi validat ca prim-ministru.

"Noi am avem o decizie foarte clară în forurile noastre de conducere, şi anume, preşedintele partidului este persoana pe care PNL o propune şi o susţine pentru funcţia de prim-ministru. De asemenea, suntem într-un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis şi am convingerea că şi mâine (miercuri - n.r.), când vom definitiva sau vom creiona mandatul nostru pentru Cotroceni, principala noastră preocupare va fi să strângem acest parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis şi să dăm românilor soluţia politică ce mai bună ", a declarat Raluca Turcan, marţi, întrebată dacă este una dintre variantele de premier luată în calcul de preşedintele Iohannis.

Integral pe Agerpres