Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la declanşarea alegerilor anticipate, că nu doreşte ca România să intre într-un blocaj şi că „lucrurile trebuie să se mişte şi România trebuie guvernată”. Preşedintele a mai spus că dacă după ce întreaga procedură se încheie „dacă cineva va face un calcul, asta este altă problemă”.

Robert Kiss: Domnule preşedinte, această epuizare de care ne vorbiţi, a celor 15 zile şi automat, o nouă serie de consultări şi o nouă propunere de premier, se consideră a fi o a doua propunere de premier. Mergeţi în continuare pe acel plan de alegeri anticipate?

Klaus Iohannis: Constat că propunerea pe care am făcut-o şi solicitarea de învestitură s-a finalizat fără rezultat, însă noi nu dorim să intrăm într-un blocaj. Vom merge mai departe pentru că lucrurile trebuie să se mişte şi România trebuie guvernată. După ce terminăm întreaga procedură, dacă cineva va face un calcul este altă problemă.


Integral pe Digi24