Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În premieră pentru industria cinematografică din România, Matei Dima (BRomania) va regiza primul lungmetraj caritabil, a cărui poveste este inspirată din realitatea dură a copiilor care înfruntă un diagnostic incurabil. Toate încasările vor fi donate către Hospice Casa Speranţei.

„Copacul dorinţelor“ va fi primul lungmetraj caritabil din România şi va fi regizat pro bono de Matei Dima, care se bucură de un succes fenomenal cu două producţii în care a fost implicat – „5GANG – Un altfel de Crăciun“, pentru care a semnat regia, şi „Miami Bici“, în care joacă unul dintre rolurile principale.

Toate încasările filmului se vor îndrepta în totalitate către HOSPICE Casa Speranţei şi către îngrijirea gratuită a micilor pacienţi.

Scenariul filmului este scris de Mihai Mănescu (manager comunicare & brand HOSPICE Casa Speranţei) şi de Matei Dima şi are ca punct de plecare poveştile adevărate ale mai multor copii pacienţi ai fundaţiei. Filmul caritabil este totodată un apel la solidaritate şi la implicare şi subliniază câte se mai pot face pentru copiii care aud un rece şi descuranjant „nu se mai poate face nimic“.

Integral pe Adevărul