Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanții USR au transmis că nominalizarea lui Șerban Nicolae la șefia Senatului este o jignire adusă României și a statului de drept. Ei mai spun că e ca și cum Liviu Dragnea ar fi adus de la Jilava și pus din nou în funcția de președinte al Camerei Deputaților.

USR transmite că aproape toate inițiativele legislative promovate de parlamentarul Șerban Nicoale s-au remarcat „prin tenacitatea cu care a urmărit subminarea justiției și slăbirea statului de drept, favorizarea furtului din banul public, protejarea intereselor aparatului de partid al PSD-ului și crearea unei noi nomenklaturi de partid”, potrivit unui comunicat de presă remis.

„Comportamentul grobian și lipsit de orice urmă de respect față de unii colegi parlamentari, promovarea naționalismului deșănțat și a urii față de cei care s-au opus regimului comunist și criminal din România, disprețul total față de românii din Diaspora sunt incompatibile cu persoana care ocupă a doua funcție într-un stat democratic, membru al Uniunii Europene”, adaugă sursa citată.

Integral pe Cotidianul