Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban are in acest moment de rezolvat nu doar problema constituirii unei majoritati parlamentare solide ci si probleme extrem de complicate pe care i le creeaza ministrii cabinetului sau.

Un astfel de exemplu- de ministru care ii creeaza probleme de imagine lui Ludovic Orban, este ministrul Transporturilor Lucian Bode, fost membru al Partidului Democrat Liberal. Caci cum altfel decat problema serioasa de imagine poate fi caracterizata decizia fostului pedelist de a impune in functia de director general al CNAIR pe Mariana Ionita, o apropiata si o protejata a lui Liviu Dragnea.

Este de notorietate faptul ca Mariana Ionita- actualmente director general al Directiei de Investitii si Reglementari Tehnice din Ministerul Transporturilor, a fost mereu una din protejatele lui Liviu Dragnea, acesta impunand-o mereu in functii inalte in acest minister. Chiar si in perioada in care PSD si guvernul erau conduse de Victor Ponta, Mariana Ionita a reusit sa detina importante functii de director general in Ministerul Transporturilor datorita interventiilor in forta si a presiunilor exercitate de Liviu Dragnea pentru ca aceasta doamna sa fie numita pe posturi cheie din acest banos minister.

Integral pe Naţional