Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antrenorul Jurgen Klopp a salutat incredibila realizare a echipei sale FC Liverpool, care după succesul cu West Ham United de luni (3-2) a egalat recordul de victorii consecutive (18) reuşit de Manchester City în 2017, relatează Reuters.

Sadio Mane a marcat în minutul 81 golul victoriei ''cormoranilor'' care au revenit după ce au fost conduşi cu 2-1 pe Anfield de ''Ciocănari''. Sâmbăta viitoare, Liverpool poate semna a 19-a victorie consecutivă, dacă învinge Watford.

''Am spus încă de la început că vrem să ne scriem propria istorie, să ne creăm propria istorie. Evinedt, băieţii au luat în serios asta şi totul este perfect, dar nu este prea important acum. Este ceva special. Cifrele sunt incredibile, atât de dificile. Suntem în situaţia în care vrem să ne recuperăm şi să pregătim următorul meci. Următorul adversar este nerăbdător şi vrea să lupte cu noi, tot stadionul lui Watford va fi plin pentru noi, aşa e normal. Va fi o atmosferă specială şi trebuie să fim 100% pregătiţi'', a declarat Klopp.

Integral pe Agerpres


Alte articole pe același subiect