Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că e posibil ca social-democrații să voteze un guvern condus de generalul în rezervă Nicolae Ciucă, în prezent ministru al Apărării, condiția fiind ca acesta să nu aibă în componență membri PNL.

Ciolacu a fost întrebat la TVR 1 dacă PSD este dispus să voteze un guvern tehnocrat propus de preşedinte, care să fie condus de Nicolae Ciucă sau Cătălin Predoiu, ministrul interimar al Justiţiei.

„Nu ştiu. E o discuţie pe care o să o am cu colegii. Dacă se vine cu propunerea să fie iarăşi un guvern minoritar numai PNL, am o mare reţinere de a vota vreodată un guvern minoritar. (…) Şi eu şi Victor Ponta am propus un tehnocrat, un specialist prim-ministru, dar ce nu am mai apucat să spunem, pentru că nu am fost luaţi în serios, cu toate că aveam o majoritate parlamentară şi în spiritul Constituţiei aşa ar fi trebuit, noi nu impuneam un ministru în acel guvern. Vine domnul Ciucă, să spunem – este un specialist pe care eu îl stimez foarte mult -, dacă vine fără niciun membru PNL în guvern, există posibilitatea ca noi să votăm acest guvern. Este posibil”, a spus Marcel Ciolacu.

Integral pe Cotidianul