Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lipsa de experiență a ambasadorului american Adrian Zuckerman începe să se vadă. Ba unii români din SUA vor fi înțeles asta încă înainte ca ambasadorul american Zuckerman să aterizeze la București. Adrian Zuckerman (aaaaa – avocat ajuns ambasador american ageamiu) a avut parte de un blocaj îndelungat la avizarea sa de către comisia specială a Senatului SUA.

Senatorul de New Jersey, Robert (Bob) Menendez s-a opus cu îndîrjire. Nu discutăm de ce! Pînă la urmă, Adrian Zuckerman (aaaaa) a rezolvat-o în cel mai pur stil românesc. Puteți subînțelege din cele 10 întrebări ale ziaristului român Grigore Culian ( ale cărui zece întrebări către ambasador, către președintele Trump și către Senat și Congres le publicăm acum).

El este cetățean american și editorul ziarului românesc New York Magazin. Mă rezum să traduc sensul uneia dintre cele zece întrebări pentru cititorii Cotidianul. Cîțiva americani din comunitatea românească din New York au pus mînă de la mînă și au strîns niște bani ca să facă o sponsorizare (legală) pentru senatorul democrat Bob Menendez. Și Adrian Zuckerman (aaaaa) a trecut cu bine de Comisia Senatului american.


Integral pe Cotidianul