Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O celulă de criză a fost constituită la Primăria Hunedoara, pentru a preveni eventuala contaminare cu virusul Coronavirus – COVID-19, iar printre măsurile luate a fost declararea carantinei la Spitalul municipal din Hunedoara. „La nivelul municipiului Hunedoara, primarul a dispus ca Adăpostul de noapte pentru persoanele aflate în dificultate să fie folosit pentru persoanele care vor fi izolate timp de 14 zile.

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială „Părintele Arsenie Boca” şi Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice au intrat de luni în carantină, iar Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu intră de marţi, 25 februarie 2020, în carantină pe perioadă nedeterminată. Nimeni în afara personalului de serviciu nu va putea intra sau ieşi din spital, accesul vizitatorilor va fi restricţionat pentru a evita o eventuală răspândire a virusului.

Integral pe Adevărul