Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autoritățile din Italia a anunțat că numărul cazurilor de coronavirus a crescut deja la 212. Vineri, în peninsulă erau doar 6 cazuri confirmate. Majoritatea cazurilor sunt în regiunea Lombardia, în nordul Italiei, aproape de Milano. Patru oameni au murit până acum în peninsulă din cauza coronavirusului. A patra victimă este un bărbat în vârstă de 84 de ani din regiunea Lombardia.

Între timp, epidemia se răspândeşte. Autorităţile italiene încep controale la intrarea în ţară, în special la Vo’ Euganeo, epicentrul răspândirii cu coronavirus în regiunea Veneto. Este vorba despre una dintre măsuri pentru a nu permite virusului să se răspândească, decizie luată vineri prin decret de către Guvern, scrie agenţia Ansa. Potrivit agenţiei italiene de presă Ansa, opt intrări în ţară vor fi controlate de personal şi de forţele de ordine.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.