Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul procuror general, Gabriela Scutea, a venit luni la serviciu, în prima zi de la preluarea mandatului, însoțită de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, cel care a propus-o și a susținut-o pentru acest post în pofida faptului că este contestată de o parte dintre magistrați. Legat de demersul unei asociații de procurori care atacă în contencios administrativ decretul de numire a sa în funcție, Gabrielei Scutea a susținut că este pregătită să încerce "o nouă viziune de candidatură".

Scutea a venit la Parchetul General însoțită de ministrul Justiției. "În eventualitatea - trebuie să le privim deschis pe toate - că decretul preşedintelui României ar putea fi anulat, sunt pregătită să încerc o nouă viziune de candidatură, pentru că obiectivul meu a fost ca, după atâta experienţă, să vin să contribui la consolidarea Ministerului Public”, a susținut Gabriela Scutea, întrebată despre demersul unei asociații de procurori care atacă în contencios administrativ decretul de numire a sa în funcție.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.