Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică, la Sinteza zilei, că România nu-și poate permite în momentul de față criza generată de PNL și că până acum aceasta a costat România 10 miliarde de euro, bani despre care nu se știe pe ce au fost cheltuiți de Guvernul Orban.

"Nu cred că putem continua până în noiembrie fără să avem un guvern. Este o criză mult prea mare pe care eu consider, din opoziție, că România nu și-o poate permite, chiar dacă PNL ar plăti toate costurile pentru această criză și cred că e îndreptățit să plătească toate costurile.

Uitați-vă cât este euro. Ne-am împrumutat în 3 luni 10 miliarde de euro - nu știe nimeni unde sunt acești bani. Nu-i regăsim în investiții, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii, nu sunt bani de salarii. Nimeni nu iese să explice", a spus Marcel Ciolacu.