Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Votul programat luni, pentru învestirea, sau mai bine spus pentru neînvestirea guvernului Orban 2, cel mai probabil nu va fi dat. Ședința de plen va fi amânată din lipsa cvorumului. Deja PSD, Pro România și ALDE au anunțat că parlamentarii nu vor veni în sală, iar celor din PNL nu le mai rămâne decât să încerce o contestație la CCR, sau să aștepte reprogramarea votului.

Surse din conducerea PSD susțin că indiferent dacă decizia CCR privind nominalizarea lui Ludovic Orban, contestată de Marcel Ciolacu la Curtea Constituțională, va veni înainte de votul programat în plen, parlamentarii partidului nu vor intra în sală.

Așteptarea unui răspuns de la Curte a fost principalul motiv pe care l-a invocat Ciolacu, pentru absența parlamentarilor PSD de la votul de învestitură. „Cel mai probabil, plenul va fi programat săptămâna viitoare, după data de 2 martie”, susțin sursele citate.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.