Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eveniment important, fără aplauze. Fără artificii și carnaval. Victorie nemiloasă în văzul spectatorilor. Statul de drept amenințat de PSD a fost salvat. Nu mai este în pericol pentru că PSD nu poate grația, nu poate aresta, nu poate anula contracte. Iar pesediștii nu mai pot depăși statutul de subiecți. Statul de drept cel amenințat de ”ciuma roșie” a fost salvat de oastea președintelui, formată din Binom, presă, PNL, sprijin extern, fraieri, patrioți străini departe de țară etc. De azi înainte, statul de drept este curat ca un cristal.

Uscăturile vor fi sancționate cu avertisment sau vor fi executate (excluse), mai ales dacă nu execută ordinele. Gradele mari din SRI pot înflori în afaceri. Banda politică PDL poate digera bunăstarea la umbra palmierilor din insule îndepărtate. Vasile Blaga se poate bate cu cărămida în piept pe străzile Bruxelles-ului că el a pus umărul la combaterea corupției și România este o țară curată. Politic, economic, moral etc.

Dosarele președintelui Iohannis au fost închise. Casele sale sunt proprietăți corecte, cumpărate pe banii obținuți din meditații și sunt bune de închiriat mai departe. Sictir cu referendumul vostru pe justiție! Ne-am folosit de MCV și acum am făcut ceva pe el. De cînd visa el un Parchet condus de ”procurorii lui”. Orice capră și orice bou pot fi numiți pe funcții importante în Justiție. Numai să vrea președintele. De acum, acesta este criteriu universal. Pentru distrugerea PSD pot fi adoptate oricîte ordonanțe de urgență.

Integral pe Cotidianul