Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep a făcut o mutare îndrăzneață anul trecut, pentru a crește afacerile familiei. Departe de lumea tenisului, campioana noastră a luat o decizie foarte importantă. Împreună cu fratele ei Nicolae, cei doi au ridicat un cartier în Mamaia Nord, lângă renumitele cluburi de fițe. Zona este extrem de bine cotată de investitorii imobiliari, dat fiind că este foarte aproape de malul mării.

„În cazul cartierului familiei Halep, imobilele au prețuri care încep de la 36.000 euro (fără TVA). Acesta este prețul cu care se poate achiziționa o garsonieră în respectivul cartier. Apartamentele de două camere, în schimb, sunt ceva mai scumpe: de la 76.000 euro (fără TVA). Există și apartamente de 3 camere care se vând în cartierul familiei Halep, însă prețurile acestora nu au fost făcute publice. Cu asemenea prețuri, clienții nu s-au lăsat prea mult așteptați: imobilele finalizate au fost deja vândute într-o bună parte”, anunță wowbiz.ro.

Integral pe Evenimentul Zilei