Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fost ministru PSD în guvernul Adrian Năstase, dar și în cel al lui Dacian Cioloș, Vasile Dîncu este sigur că PSD va pierde alegerile din acest an și i-a provocat pe doi dintre criticii săi, Mihai Tudose și Lia Olguța Vasilescu, să poarte o discuție despre viitorul partidului. De profesie sociolog, Dîncu i-a dat câteva sfaturi lui Marcel Ciolacu:

„Eu îl înțeleg foarte bine pe Marcel Ciolacu, am lucrat cu el în ultimele două luni. A luat sfaturi și de la mine. Problema este că un președinte interimar de partid, care vrea să fie reales, se lovește de două tendințe, minimum, în partid. În PSD este o tendință conservatoare, a celor care au fost la putere și care vor să-și mențină acest sistem, și cei care vor să schimbe ceva. Trebuie să aibă o mare forță, un mare curaj și chiar să fie ușor sinucigaș ca să dea dreptate unei singure părți, așa încât, un președinte într-o asemenea situație, interimar, caută să obțină un optim”, a detaliat Dîncu.

Integral pe Universul