Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi tineri din Galaţi au murit într-un accident cumplit la Bârlad. Şoferul de 21 de ani, care gonea cu un BMW, a doborât un copac şi gardul unei unităţi militare Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică dimineaţă, la ieşirea din municipiul Bârlad, spre Tecuci. Doi tineri, unul de 19 ani, altul de 21 de ani, au pierit în urma teribilului accident.

Accidentul s-a produs duminică, 23 februarie, la ora 08:05. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, autoturismul implicat, un BMW înmatriculat în judeţul Vaslui, circula pe direcţia Tecuci spre Centru (Bârlad) şi era condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că tânărul aflat la volan, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac şi apoi s-a oprit intr-un monument amplasat în faţa unităţii militare din zonă.

Integral pe Adevărul