Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La nivelul Ambasadei României la Roma a fost constituit un grup de intervenție care se află în legătură constantă cu Protecţia Civilă Italiană şi cu autorităţile italiene cu atribuţii în gestionarea situaţiei privind coronavirusul. Până în prezent, nu s-au primit notificări din partea autorităţilor italiene cu privire la existenţa vreunui cetăţean român printre persoanele infectate şi nu s-au primit nici solicitări de asistenţă consulară din partea cetăţenilor români, informează sâmbătă MAE, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, până la acest moment, misiunea diplomatică şi oficiile consulare române de pe teritoriul Italiei nu au primit notificări din partea autorităţilor italiene cu privire la existenţa vreunui cetăţean român printre persoanele infectate şi nu au primit solicitări de asistenţă consulară în legătură cu acest subiect din partea cetăţenilor români.

Integral pe Universul