Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România TV a publicat vineri seara, 21 februarie 2020, filmări incendiare de la un chef la care au participat adjunctul PICCJ Răzvan Horațiu Radu - candidat la funcția de Procuror General al României, dar respins de ministrul Justiției Cătălin Predoiu, care a preferat-o pe Gabriela Scutea – judecătorul Răzvan Pastilă de la Secția penală a Tribunalului Ilfov, jurnalistul Alex Costache de la TVR , alias Alin Ionescu de la G4 Media- susținător al DNA și al Laurei Kovesi - și jurnalistul Cosmin Savu de la Pro Tv.

Întâlnirea celor patru ar fi avut loc joi seara, 20 februarie 2020,într-un local din centrul Capitalei, cheful durând, potrivit Romania TV, aproximativ cinci ore. Așa cum se poate vedea din imaginile video și fotografiile pe care le prezentam mai jos, masa la care stăteau adjunctul PICCJ Răzvan Horațiu Radu și judecătorul Răzvan Pastila, alături de jurnaliștii Alex Costache si Cosmin Savu a fost plină cu sticle cu bere. De asemenea, același Răzvan Horațiu Radu este surprins în timp ce dansează extrem de binedispus.

Conform jurnaliștilor de la România TV, în discuțiile purtate la masă între procurorul Răzvan Horațiu Radu, judecătorul Răzvan Pastilă și jurnaliștii Alex Costache și Cosmin Savu s-ar fi auzit la un moment dat cuvântul “șpagă”.

Imaginile cu cei patru au fost preluate de luju.ro și de site-ul gandul.ro, care face precizarea că: “Horațiu Radu și Alex Costache, despre care GANDUL.RO scria că sunt în cârdășie și că propagă articole în presă împotriva Gabrielei Scutea și a celorlalți doi magistrați: Bologa si Hosu (n.r. - numiți la șefia DNA, respectiv DIICOT)”. Tot gandul.ro oferă niște informații în plus despre ce s-ar fi discutat la cheful celor patru, mai exact despre "șpaga" despre care s-ar fi vorbit la masa și despre faptul că Alex Costache ar fi precizat la un moment dat ca “să zică merci ca au scăpat...pârnaie”.

Integral pe România Liberă