Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou scandal a izbucnit între USR şi PLUS. Această alianță politică este unică prin felul în care și-a presărat existența în timp cu mici și mari scandaluri în propria grădină. Mai mult, alianța are un stil „nonconformist” de a-și comunica mesajele publicului, acestea fiind redactate cu greseli gramaticale sau de exprimare.

Noul scandal a izbucnit pe tema alegerilor locale din Iaşi. Se pare că cele două partide nu se mai înţeleg asupra unei dezbateri care urma să aibă loc între candidaţii nominalizaţi pentru primăria oraşului, în vederea desemnării unui candidat comun. USR Iaşi a anunţat că doreşte o „dezbatere mai extinsă a dreptei”, indicând că şi-ar dori o alianţă cu PNL.

USR Iaşi a anunţat, pe Facebook, că amână dezbaterea pentru că „în contextul ultimelor evenimente de pe scena politică a Iaşului, dorim să avem o dezbatere mai extinsă a dreptei”. La această postare, PLUS Iaşi le atrage atenţia celor de la USR că dezbaterea „nu poate fi amânată unilateral”.

Integral pe Evenimentul Zilei