Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii au talent. Florin Călinescu și-a folosit, vineri seara, primul Golden Buzz pe care l-a acordat vreodată la „Românii au talent” pentru un mecanic auto care a surprins pe toată lumea prin timbrul său vocal.

Românii au talent. Radu Palaniță (40 de ani) și-a descoperit pasiunea pentru muzică și talentul în urmă cu 4 ani, la o băută cu prietenii. Florin Călinescu a fost impresionat de vocea mecanicului auto și a apăsat primul său Golden Buzz la Românii au talent.

„Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu înainte de a apăsa butonul care l-a trimis pe concurent direct în semifinalele Românii au talent.

Integral pe Gândul