Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Eu după ce fac dragoste aș lua-o de la capăt“, a ținut Mihaela Rădulescu să puncteze în presa de ieri. Ca să ce? Să ne comunice că e nimfomană, că are o dorință sexuală exacerbată? (nimfomania, conform DEX, se manifestă printr-o excitație sexuală exagerată). Sau că nici chiar Dani Oțil nu o satisface? Credeam că tocmai acesta a fost motivul pentru care l-a preferat pe tânărul căprior bătrânului Elan, dar se vede că nici Oțil nu corespunde. Așa că, Miha, rămâi la vibratorul despre care ai scris în cartea ta că-ți produce orgasm cu lacrimi la ochi. Înțelegem că insațietatea sexuală îți produce o stare de insatisfacție, pe care probabil că explodezi dacă nu o comunici întregii Românii, dar noi credem că sunt probleme mai importante pe care ai putea să ni le comunici. Cum ar fi, de exemplu, situația financiară dubioasă a magazinelor din rețeaua Picioru Gras, înființată și extinsă alături de fostul soț Emilian Schwartzenberg, alias Abu Ayan (tatăl lui Ayan). Deschiderea, zilele trecute, la Mall Vitan, a unui nou magazin de îmbrăcăminte pentru copii din rețeaua Picioru Gras pare inexplicabilă în condițiile în care declarațiile publice ale lui Elan și ale nesatisfăcutei sale foste neveste, conform cărora magazinele merg foarte bine, contrazic flagrant declarațiile fiscale ale firmei prin care și-au dezvoltat afacerea. Înființată în urmă cu doi ani, firma Kinder Magic Store SRL s-a vrut a fi o afacere extrem de profitabilă, conform patronilor ei, care constă în desfacerea pe piața românească și nu numai, în magazine speciale denumite Picioru Gras, a unor produse de îmbrăcăminte pentru copii a căror marcă poartă numele fiului lor, Ayan. Anunțată inițial ca o investiție de aproape un milion de euro, afacerea Picioru Gras a fost și este, oficial, o gaură neagră.
Conform bilanțului depus la Fisc, în 2009 societatea Kinder Magic Store a avut o cifră de afaceri de 183.594 lei și o pierdere de 476.855 lei. Un calcul simplu arată că cifră de afaceri medie zilnică pe magazin a fost de 291 lei, având în vedere că în a doua jumătate a anului 2009 s-au deschis, treptat, șase magazine Picioru Gras. În aceste condiții, în care pierderea a fost de peste 100.000 de Euro, cum se mai justifică declarațiile lui Abu Ayan, din februarie 2010, apărute în revista Capital? „Sunt mulțumit de povestea asta, mai ales că, la început, am luat-o ca pe un hobby. (...) Afacerea a fost gândită la un profit foarte mic, cât să acopere costurile. Pentru că merge, mă interesează să export și pentru alții, nu neapărat sub marca Ayan“ - a spus Elan Schwartzenberg.
Integral pe CurentulComentarii

ana pop De asta ,, s-a mutat in Monte Carlo,,..spala bani /totul este un ,,teatru,, Voi ziaristii de investigatie- cum de nu v-ati ,,prins,, ???

4 noiembrie 2011 9:48

andreea Fiscul ar trebui sa vada in mod serios aceste chestiuni dar, nu se baga pt ca este mihaela cea rea de pasarica, fara frica. Sunt convins ca este vorba de o mare evaziune fiscala in ce o priveste pe ea si pe Elan.Dar,asa e in Romanica .

4 noiembrie 2011 9:38

elena pai de unde credeti ca-si permite ea sa traiasca la Monte Carlo si el sa cumpere televiziuni? si noi cetatenii de rand, daca intarziem plata datoriilor la stat ne dau in judecata!

4 noiembrie 2011 9:28

Român Mulți au făcut imense averi fentând fiscul ,bineinteles cu sprijinul fiscului la noi in țară.E cazul si ăstora doi .Dacă erau intr-o țară civilizată,infundau imediat pușcăria.In alte țări fiscul este spaima evazioniștilor la noi aceștia se bucură de sprijinul fiscului .S-a scris despre evazionisti mult dar nu am văzut pe nici unul judecat condamnat și cu averea confiscată

4 noiembrie 2011 9:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.