Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CRBL i-a dat o lecţie „muzicală“ lui Oase, alături de care anul trecut a câştigat concursul „Asia Express“, de la Antena 1. Pozele cu ei, din marea aventură, sunt aruncate la groapa de gunoi şi arse în noul videoclip al cântăreţului.

Cei mai buni prieteni, CRBL şi Oase, câştigătorii ediţiei „Asia Express“ de anul trecut, au rupt o prietenie de mai bine de 15 ani, totul din cauza competiţiei de la Antena 1. Motivul disputei dintre cei doi ar fi oferta venită din partea producătorilor emisiunii „Asia Express“ ca Oase şi CRBL să fie co-prezentatorii ediţiei difuzate în prezent pe micul ecran. Ei au decis, de comun acord, să nu semneze actele. Între timp, Ionuţ Dongo (Oase) s-a răzgândit şi a dat cu subsemnatul, decizie ce l-a înfuriat pe CRBL, Eduard Mihail Andreianu (41 de ani), scrie click.ro.

Integral pe Adevărul