Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a devăluit la Antena 3 care e planul partidului său în cazul în care PSD va lipsi, așa cum a anunțat, de la votul de învestitură de luni pentru Guvernul Orban II.

„Noi forțăm anticipate, așa cum am spus. Nu ne vom opri din această cerere a noastră. Este absolut normal să ne dorim acest lucru, având în vedere că PSD blochează sau anulează ceea ce am încercat noi să facem la tot ce înseamnă ordonanțe pentru dublarea numărului de parlamentari în Diaspora, posibilitatea de a vota oriunde pe teritoriul național, indiferent unde te afli în ziua votului. Toate au fost anulate de PSD.

Avem un plan extrem de clar. În cazul în care nu se vor prezenta la votul de învestitură, PSD dovedește că dorește o criză în politică în România. Și chiar asta au făcut, ei au introdus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL, care nu și-a dorit decât să introducă posibilitatea de a exista două tururi de scrutin.

Integral pe Gândul