Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un accident extrem de grav a avut loc vineri după-amiaza, în judeţul Sibiu, pe DJ 106, în zona localităţii Hosman, Două persoane şi-au pierdut viaţa și două sunt în stare gravă, potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu.

Accidentul din zona localităţii sibiene Hosman, petrecut vineri seara pe DJ 196 şi soldat cu trei decedaţi şi un rănit grav, a fost produs de un tânăr şofer de 19 ani, care a intrat pe contrasens, pe fondul vitezei excesive, informează reprezentanţii IPJ Sibiu.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi auto cu tânărul de 19 ani se mai aflau doi tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav/ Marpod. Accidentul este deosebit de grav, au decedat trei persoane, iar minorul de 16 ani este grav rănit”, precizează IPJ Sibiu.

Integral pe Gândul