Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O adevărată avere a strâns un grup de proxeneți care au profitat de fetele racolate prin metoda „Loverboy”. Unul dintre cei arestați, în urma anchetei DIICOT, este un cunoscut interlop care se afișa la volanul unui autoturism de lux, Lamborghini Aventador.

Un cunoscut interlop din Galați, zis Cristi Spaidăr, a fost arestat, din nou, în urma unei anchete a procurorilor DIICOT și a Poliției Române. Surse judiciare au dezvăluit, pntru evz.ro, că numele său real este Ionel Cristi Ali, iar individul a ajuns celebru după ce s-a afișat la volanul unui autoturism de lux, marca Lamborghini Aventador, a lovit un medic și a înjunghiat un taximetrist.

....

Instanța a emis mandate de arestare pentru 30 zile, pe numele celor trei Spaidăr care au fost plasați în arestul IPJ Galați. Cristi Spaidăr era arestat, deja, într-o altă cauză penală, dosar instrumentat de Poliția Galați, privind injunghierea unui taximetrist.

Integral pe Evenimentul Zilei