Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul PNL, Raluca Turcan, consideră că economia răspunde „pozitiv” la ideea declanșării alegerilor anticipate, cât și la „măsurile economice adoptate de Guvernul PNL”, subliniind că efectele pozitive ale României s-ar vedea cu adevărat după o guvernare liberală de patru ani.

„Alegerile anticipate sunt așteptate de români, de mediul de afaceri și de partenerii instituționali”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook, în care sunt prezentate realizările guvernului Orban de la învestirea acestuia până în prezent.

„Inflația va coborî în primul trimestru până la 2,8% (prognoza BNR), comparativ cu explozia de prețuri din anul 2019”, a promis Raluca Turcan, care a adăugat că „deficitul bugetar scade de la 4,6% din PIB în 2019, la 3,58% în acest an și vom ajunge la 2.7% din PIB în anul 2022”.

Integral pe Gândul