Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Niculae Bădălău pare să fi revenit printre liderii social-democrați, făcând parte din cercul restrîns care a luat decizia ca PSD să boicoteze votul de învestitură a Guvernului Orban II. Bădălău fusese înlăturat din conducerea interimară a partidului în decembrie 2019, după ce a făcut afirmații jignitoare la adresa românilor din Diaspora.

Liderii social-democrați au decis în unanimitate, în ședința CEX de miercuri, să nu participe la ședința Parlamentului din 24 februarie, când are loc învestirea Guvernului Orban II.

Liderii PSD au discutat în biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților înaintea ședinței Comitetului Executiv al partidului. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că s-a luat decizia de a se boicota învestirea Guvernului Orban II programată pe 24 februarie prin neprezentarea parlamentarilor PSD la ședința. La întâlnirea din biroul lui Ciolacu au participat Paul Stănescu, Mihai Tudose, Gabriel Zetea, Niculae Bădălău dar și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Rezultatul discuțiilor a fost prezentat apoi și în ședința CEX.

Integral pe Universul