Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut liderilor PNL convocați miercuri seara la Vila Lac la o întâlnire de lucru înaintea votului de învestire a Guvernului Orban 2 în Parlament, să nu îi mai lase singuri pe miniștri în fața atacurilor din partea Opoziției, dar să nu îi atace la rândul lor pe cei de la USR-PLUS, chiar dacă aceștia critică activitatea liberalilor. Asta după ce luni, în ședința BEx al PNL, Ludovic Orban a vorbit în fața liberalilor din conducerea partidului despre ”viitorii noștri parteneri de guvernare de la USR”

Totodată, președintele Iohannis le-a recomandat liberalilor să nu mai vorbească despre pensii și salarii, acestea nefiind teme ale PNL, ci ale PSD. ”Veți spune simplu că respectați legea”, ar fi explicat șeful statului în cadrul întâlnirii de la Vila Lac, conform unor surse participante. „Vorbiți de investiții și locuri de muncă, de autostrăzi și spitale, nu de pensii și puncte de pensie”, ar fi spus Klaus Iohannis, conform surselor citate, referindu-se la faptul că liberalii sunt defensivi în fața temelor de dezbatere publică lansate de PSD.

Integral pe Digi24