Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Universul politic al lui Chirica arată exact ca cel al lui Radu Mazăre, al Gabrielei Firea sau al Olguței Vasilescu: clanuri, rețele, clientelă cotropitoare. Un asemenea personaj nu va fi niciodată un liberal!”, spune Alexandru Muraru, primvicepreședintele PNL Iași, făcând referire la informațiile că actualul primar, ales din partea PSD, ar putea fi sprijinit la alegerile locale de PNL.

„Ca Prim-vicepreședinte PNL Iași, cred că eventuala primire în PNL a primarului Chirica este o eroare politică majoră. Nicio înțelegere politică și niciun sondaj nu mă vor putea convinge că actualul primar al Iașului este eficient. Lucrând de peste 15 ani în administrația orașului, ca director tehnic, viceprimar (PSD), și primar de 5 ani (inițial interimar și apoi ales PSD), Mihai Chirica a eșuat în a contribui cu adevărat la dezvoltarea orașului și la transformarea acestuia într-o metropolă europeană, comparabilă măcar cu cele din vestul țării”, afirmă Alexandru Muraru, fratele consilierului prezidențial Andrei Muraru, pe pagina de Facebook.

Integral pe Digi24