Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Congresul în care PSD își alege noua conducere va avea loc în 29 februarie sau în 7 martie, a declarat, președintele interimar Marcel Ciolacu.

„Am stabilit o dată, data de 29 februarie să aibă loc congresul, urmând, totuși, ca în Biroul Permanent de luni să aibă ultima decizie, dacă e 29 februarie sau 7 martie astfel încât toate procedurile legale și toți colegii să poată participa la aceste alegeri. Decizia a fost clară: se va merge cu candidaturi pe proiecte politice și în echipă. Am mai decis anumite modificări statutare care vor fi supuse votului Congresului, cum este lărgirea Comitetului Executiv și schimbarea denumirii Comitetului Executiv, (lărgire – n.r.) cu primarii de municipii reședință de județ și consilii județene, intrarea de drept a primelor organizații ca și scor electoral în BPN și multe altele”, a spus Ciolacu.

Președintele interimar al PSD a mai spus că PSD a decis să nu aibă niciun candidat cu decizii definitive ale instanțelor la alegerile locale sau parlamentare.

Integral pe Cotidianul