Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fratele consilierului prezidențial Andrei Muraru, Alexandru Muraru, a transmis în calitate de prim-vicepreședinte PNL Iași că primirea în PNL a primarului Chirica, anunțată de șefii județeni ca fiind iminentă, „este o eroare politică majoră”, că fostul social-democrat nu are sprijinul lui Klaus Iohannis, așa cum s-a spus, și mai mult, Chirica întreține la Iași o administrație „teleormanizată” care îl pune în compania unor PSD-iști precum Radu Mazăre, Lia Olguța Vasilescu, Gabriela Firea.

„Nicio înțelegere politică și niciun sondaj nu mă vor putea convinge că actualul primar al Iașului este eficient. Lucrând de peste 15 ani în administrația orașului, ca director tehnic, viceprimar (PSD), și primar de 5 ani (ales PSD), Mihai Chirica a eșuat în a contribui cu adevărat la dezvoltarea orașului și la transformarea acestuia într-o metropolă europeană comparabilă măcar cu cele din vestul țării.

Integral pe Stiripesurse