Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O bandă criminală din localitatea Ţăndărei a traficat mii de copii romi în occident, obligându-i să cerşească şi să fure. Cotidianul Neue Zürcher Zeitung (NZZ) a publicat o investigaţie amplă a jurnalistei Ani Sandu.

La Ţăndărei, ”Titi” este autoritatea supremă. Oamenii se tem de bărbatul de 66 de ani, pe numele real Constantin Radu. Dar acesta şi-a extins influenţa mult peste graniţele localităţii din judeţul Ialomiţa. În mai toată Europa. Autorităţile britanice şi române încearcă de aproximativ 10 ani să oprească activităţile criminale ale uneia dintre cele mai mari bande de traficanţi de copii din Europa, condusă de Titi. De fapt, mai mult cele britanice.

Mii de copii romi au fost traficaţi în occident de către clanul din Ţăndărei şi obligaţi să desfăşoare activităţi criminale. Cu toate acestea, realitatea tristă este că mulţi membri ai clanului mafiot sunt încă liberi.

Integral pe Adevărul