Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O angajată a Spitalului Militar Sibiu, medic specialist, a contestat la Tribunalul Vâlcea decizia prin care a fost sancţionată pe motiv că a făcut pe Facebook afirmaţii jignitoare la adresa unui medic de familie şi a postat, fără acceptul acestuia şi al pacientului investigat un act medical, în timpul programului de lucru.

Faptele asupta cărora instanţa de fond, Tribunalul Vâlcea s-a pronunţat la sfârşitul anului trecut printr-o decizie care nu este definitivă, s-au petrecut vara trecută, când dr. C.O, medic specialist medicină de urgenţă în cadrul Compartimentului de primiri urgenţe al Spitalului Militar Sibiu a primit un pacient cu suspiciune de accident vascular.

"Că tot vreţi salarii ca ale fraierilor din Urgenţă"

La scurt timp, pe pagina de Facebook a medicului a apărut o postare în care se făcea referire la faptul că medicul de familie al pacientului l-a trimis pe bolnavul cu suspiciune de AV cu maşina familiei, fără ambulanţă, la 40 de kilometri distanţă, fără să îi aplice niciun fel de tratament şi fără ca acesta să beneficieze pe drum de asistenţă medicală, punându-i, din punctul său de vedere, viaţa în pericol.

Integral pe Adevărul