Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a lăsat cu o nouă păruială în Parlament miercuri la audierile miniștrilor. Olguța Vasilescu, fostul ministru PSD al Muncii, i-a cerut, miercuri, Violetei Alexandru, actualul ministru, să spună dacă Guvernul PNL are de gând să majoreze pensiile cu 40%. Violeta Alexandru i-a reproșat acesteia că „intoxică lumea”.

„Vă rog nu mai creați panică, nu mai creați panică că se lucrează la nu știu ce proiect de lege de modificare, pentru că dacă acest lucru se întâmplă sunt prima care va spune asta populației, Pentru că am o singură carte de vizită și aceasta este credibilitatea”, a spus Alexandru, miercuri, la audierea în comisiile parlamentare de specialitate. Vasilescu a replicat că atât ministrul desemnat al Muncii, cât și premierul interimar Ludovic Orban, au declarat că au de gând să opereze modificări pe legea pensiilor.

Integral pe Cotidianul