Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul CFR Cluj - FC Sevilla, joi, 20 februarie, de la ora 19:55. Meciul tur din șaisprezecimile UEFA Europa League se va juca la Cluj și va fi arbitrat video prin tehnologia VAR, introdusă în premieră în această fază a competiției. Partida va fi comentată de Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță, iar doua echipe de reportaj vor transmite în direct, de la fața locului, care este atmosfera pe stadionul CFR Cluj.

Discuțiile dinaintea meciului, la Euro Fotbal, de la 18:15, vor fi conduse de realizatorul Radu Naum care îi va avea invitați în platou pe Narcis Răducan, Răzvan Raț și Cristi Geambașu. Cei doi comentatori li se vor alătura pentru a prefața meciul dintr-un studio amplasat la marginea terenului. Concluziile întâlnirii dintre cele două echipe vor fi trase de realizatorul Vali Moraru, în studioul Euro Fotbal, unde îi va avea invitaţi pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Radu Paraschivescu.

Integral pe Digi24