Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Renovarea complexului hotelier Amfitreatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, achiziţionat în 2016-2018 de către Mohammad Murad, va fi finalizată în această vară, astfel încât acesta ar putea fi reintrodus în circuitele turistice.

Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere şi 3.000 de locuri şi să fie transformat într-un resort de 4 stele all inclusive, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro, sumă în care este inclusă şi achiziţia hotelurilor, scrie economica.net.

"Phoenicia are un plan de investiţii pentru acest complex astfel încât să redevină la gloria de altădată şi să fie, din nou, perla coroanei litoralului românesc. Este un proiect ambiţios, iar Phoenicia a dat dovadă, după ce a construit la Năvodari, că este singura companie românească de industrie hotelieră care este în stare să facă acest lucru", a declarat pentru Profit.ro Mohammad Murad.

Integral pe Adevărul