Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scenariu apocaliptic pentru milioane de oameni. Pensionarii au fost păcăliți și nu și se vor mai mări pensiile. Totul este o minciună electorală. O spune fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, care vine cu o concluzie extrem de dură pentru cei vârstnici.

Pensionarii vor fi păcăliți. O spune pesedistul Marius Budăi, convins că PNL nu va mai mări pensiile cu 40% în luna septembrie a acestui an. Budăi vine și cu un scenariu apocaliptic. Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a comentat scenariul vehiculat de către liberali, care și-ar dori să majoreze pensiile cu 20% înainte de 1 septembrie. Budăi nu crede acest lucru și spune că pensionarii vor fi păcăliți pentru că PNL a intrat în campanie electorală.

„O să tot avem parte de planuri din acestea. Practic PNL a intrat în logica de campanie pentru anticipate. Din păcate, e o minciună gogonată. Este un scenariu extrem de sumbru, din punctul meu de vedere. În primul rând ați văzut că a spus ministrul Muncii că noi cerem date zilnic de la Ministerul Finanțelor. Orice contabil râde de această chestiune.

Integral pe Capital