Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Întâlnire de urgenţă a preşedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL. Potrivit surselor, şeful statului i-a chemat pe aceştia în această seară să pună la punct strategia pentru anticipate. Există probleme, spun aceleaşi surse, în planul care a fost aplicat până acum.

Întâlnirea are loc la ora 17.00, la Vila Lac 2, iar la ea vor lua parte doar câţiva lideri liberali. Printre cei care vor participa la întâlnire se numără președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții Iulian Dumitrescu, Rareș Bogdan și Raluca Turcan, precum și Dan Motreanu, respectiv Alina Gorghiu.

Social-democrații ar putea decide să nu fie prezenți sală pentru a asigura cvorumului ședinței, la învestirea Guvernului Orban II. Astfel, fără a putea fi dat votul de învestitură, social-democrații intenționează să prelungească procedura în Parlament, ceea ce ar duce şi la amânarea alegerilor anticipate.